''Berghuis een van de betere spelers van Oranje''

dinsdag 5 juni 2018 12:15 77.000 keer bekeken 188 reacties Pro Shots

Het Nederlands Elftal speelde gisteren een slechte wedstrijd tegen Italie. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman sleepte wel een 1-1 gelijkspel uit de oefenwedstrijd in het stadion van Juventus. Tonny Vilhena begon in de basis. Steven Berghuis viel de tweede helft in. Journalist Arno Vermeulen is positief over de inbreng van de twee Feyenoorders.

"Tonny Vilhena heeft laten zien dat hij de positie op de linkerkant goed kan invullen. Op de tweede spitspositie hebben Ryan Babel en Quincy Promes laten zien dat ze het kunnen, maar het was niet super. Over Ruud Vormer is het lastig iets te zeggen: hij viel tegen Slowakije goed in, maar speelden gisteren niet opvallend. Hij is in ieder geval niet de redder van Oranje."

Het Nederlands Elftal begon met vijf verdedigers en twee aanvallers. Er was geen plek voor vleugelspelers. "Verder is het heel jammer dat in dit systeem een basisplaats voor Steven Berghuis is uitgesloten. Hij is met zijn dribbels en voorzetten een van de betere spelers van Oranje. Als Nederland 4-3-3 zou spelen, zou hij zeker een basisplaats hebben," besluit Vermeulen in gesprek met de NOS.

Gerelateerd nieuws
188 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 61 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66871 leden - Op dit moment zijn 556 mensen actief, waarvan 153 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved