Legioen-leden schitteren in De Kuip tegen Oud-Feyenoord

Legioen-leden schitteren in De Kuip tegen Oud-Feyenoord

Voor zestien Legioen-leden zal 3 juni 2018 voor altijd een bijzondere dag blijven. Het was namelijk de dag waarop zij het opnamen tegen Oud-Feyenoord. In het duel in De Kuip stond de Legioen Cup 2017-2018 op het spel, maar werden vooral mooie herinneringen gemaakt.

‘Ga je naar huis, Mike?,’ vroeg Ben Wijnstekers plagerig, nadat zijn ploeggenoot Mike Obiku onder protest naar de kant was gegaan. De aanvaller werd al vroeg in de eerste helft gewisseld, maar dat was te vroeg naar zijn zin. Niet alleen de Legioen-leden hadden met smart uitgekeken naar deze dag, maar ook Obiku vond het fijn om weer eens in De Kuip te mogen spelen.

Obiku toonde zich zondagavond nog altijd een koele killer, maar de leden van Het Legioen volgden zijn voorbeeld. Zo zorgde Eline Kraak met een boogbal fraai voor de eerste treffer van het team van de officiële supportersclub van Feyenoord, kopte Fred Both stijlvol binnen, pikte ook Yuri Kolijn zijn doelpuntje mee en scoorde Timothy Wesselius zelfs twee keer.

De Legioen-leden stapten daardoor met een goed gevoel van het veld in De Kuip, waarop Oud-Feyenoord wel te sterk bleek: 14-5. Wijnstekers mocht daarom de Legioen Cup 2017-2018 in ontvangst nemen, maar de onvergetelijke ervaring en mooie herinneringen pakt niemand deze Legioen-leden meer af.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties