''Al het hele jaar spanning tussen Feyenoord en PSV''

zaterdag 2 juni 2018 19:18 140.320 keer bekeken 157 reacties Pro Shots

Wouter Burger is koud terug van het EK  onder 17, waar hij Europees kampioen werd, en hij kan alweer een nieuwe prijs bijschrijven op zijn palmares: bekerwinst met Feyenoord onder 19 tegen landskampioen PSV.

"Ja, dit is heerlijk: in de laatste minuut de 1-1 waardoor je een terechte verlenging afdwingt. Veel kansen gecreëerd, maar die moeten er natuurlijk in en dat ontbrak er vandaag een beetje aan. Je maakt de terechte 2-1."

De vechtpartij die vlak voor het einde van de tweede verlenging uitbrak verbaasde Burger niet echt. "Daarna gebeurt er wat gekkigheid. Er hing heel veel spanning in de lucht vandaag met supporters, maar onderling was er ook al het hele jaar spanning  tussen Feyenoord en PSV en dat liep vandaag een beetje uit de klauwen."

Na de 2-1 wist de middenvelder dat de buit binnen was. "Dan valt ie binnen en dan denk je 'dit gaan we niet meer weggeven'. Dit is Rotterdam, dit zijn wij, het is Feyenoord en dan ga je het absoluut niet meer weggeven. Je weet dat de supporters er zijn en dat PSV daar moeite mee heeft, dan moet je een slimme voetballer zijn en PSV op de juiste plekken raken."

Gerelateerd nieuws
157 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 56 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66871 leden - Op dit moment zijn 553 mensen actief, waarvan 151 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved