Feyenoord wil veranderingen doorvoeren in Ticket Exchange

Feyenoord wil veranderingen doorvoeren in Ticket Exchange

Feyenoord lanceerde in de zomer van 2017 Feyenoord Ticket Exchange. Het platform verving viagogo, waar seizoenkaarthouders tot dat moment hun kaart konden aanbieden. Tijdens het eerste seizoen waren veel supporters kritisch op het platform, vooral op de hoge standaard prijzen.

De club hoopt in de toekomst een aantal wijzigingen door te voeren op het platform. "We kijken naar de mogelijkheden om supporters binnen een bepaalde marge de eigen prijs te laten bepalen", laat Feyenoord weten via @VraagFeyenoord. "Op dit moment hebben we daar echter nog geen nieuws over."

Via het Twitter-account laat Feyenoord ook weten dat er dit seizoen meer kaarten zijn verkocht via Feyenoord Ticket Exchange dan via viagogo een seizoen eerder. Op viagogo konden supporters zelf de prijs bepalen. In de laatste weken van het kampioensjaar liep dit op tot honderden euro's per ticket.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties