''We vonden het wel meevallen met het gefluit''

zondag 27 mei 2018 20:51 106.865 keer bekeken 222 reacties Pro Shots

Dirk Kuyt zwaaide zondag af als profvoetballer. Tijdens de Dirk Kuyt Testimonial kwam een groot aantal oud-teamgenoten van de Katwijker naar de Kuip. Ook oud-Ajacieden Edwin van der Sar, Rafael van der Vaart, Wesley Sneijder en John Heitinga waren van de partij.

Het verleden van de spelers zorgde enkele keren voor een fluitconcert in het stadion. Ook werd er een aantal keer 'Helemaal niets in Amsterdam' gezongen. "Ik heb ongelooflijk veel mooie momenten meegemaakt bij Oranje met die jongens", zegt Kuyt tegen Metro. "Zij moesten erbij zijn. Na afloop hadden we het er met elkaar nog over in de kleedkamer en we vonden het eigenlijk wel meevallen met het gefluit."

"En die gasten zijn nog steeds professioneel genoeg om daar leuk mee om te gaan. Op een gegeven moment werd er iets naars naar Edwin geroepen en draaide hij zich om met zijn vinger op zijn mond. Hij kan wel tegen een stootje. En ook om ‘Helemaal niets in Amsterdam’ kunnen die jongens best lachen. Ze vonden het fantastisch om erbij te zijn."

Gerelateerd nieuws
222 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 79 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 70827 leden - Op dit moment zijn 69 mensen actief, waarvan 48 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved