''We vonden het wel meevallen met het gefluit''

''We vonden het wel meevallen met het gefluit''

Dirk Kuyt zwaaide zondag af als profvoetballer. Tijdens de Dirk Kuyt Testimonial kwam een groot aantal oud-teamgenoten van de Katwijker naar de Kuip. Ook oud-Ajacieden Edwin van der Sar, Rafael van der Vaart, Wesley Sneijder en John Heitinga waren van de partij.

Het verleden van de spelers zorgde enkele keren voor een fluitconcert in het stadion. Ook werd er een aantal keer 'Helemaal niets in Amsterdam' gezongen. "Ik heb ongelooflijk veel mooie momenten meegemaakt bij Oranje met die jongens", zegt Kuyt tegen Metro. "Zij moesten erbij zijn. Na afloop hadden we het er met elkaar nog over in de kleedkamer en we vonden het eigenlijk wel meevallen met het gefluit."

"En die gasten zijn nog steeds professioneel genoeg om daar leuk mee om te gaan. Op een gegeven moment werd er iets naars naar Edwin geroepen en draaide hij zich om met zijn vinger op zijn mond. Hij kan wel tegen een stootje. En ook om ‘Helemaal niets in Amsterdam’ kunnen die jongens best lachen. Ze vonden het fantastisch om erbij te zijn."

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties