Basacikoglu over transfer: ''Aangegeven dat ik meer wil spelen''

Basacikoglu over transfer: ''Aangegeven dat ik meer wil spelen''

Bilal Basacikoglu stond zondagmiddag mogelijk voor de laatste keer op het veld van De Kuip als Feyenoorder. De aanvaller, die in actie kwam tijdens het Dirk Kuyt Testimonial, wist de afgelopen jaren geen basisspeler te worden bij Feyenoord. De 23-jarige Basacikoglu denkt aan een vertrek bij Feyenoord.

"Ik heb aangegeven dat ik meer wil spelen en hier is dat nauwelijks gebeurd", zegt de aanvaller tegen Voetbal International. "Ik heb afgelopen seizoen mijn contract verlengd met het idee om meer te gaan spelen. Als ze zeggen dat ik hier komend seizoen meer ga spelen, dan blijf ik."

"Uiteindelijk ben ik hier derde of vierde keus geworden, daarvoor heb ik destijds niet bijgetekend. Voor mij is het belangrijk om te gaan spelen, waar dat is maakt voor mij niet heel veel uit. Het liefst niet in Nederland, maar we zullen zien. Hoe groot de kans is dat ik vertrek? Daar doe ik geen uitspraken over."

Lees meer over
Dirk Kuyt Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties