'Gio': ''Denk dat Brad meeging in wisselvalligheid van het team''

'Gio': ''Denk dat Brad meeging in wisselvalligheid van het team''

Brad Jones was ook dit seizoen eerste keeper van Feyenoord. De doelman was in het kampioensjaar één van de sterkhouders binnen het Rotterdamse elftal, maar kende dit seizoen een aantal mindere periodes. De Australiër kreeg veel kritiek.

"Dat is achteraf moeilijk te verklaren", zegt Giovanni van Bronckhorst over het mindere seizoen van Jones. "Ik denk dat ook Brad meeging met de wisselvalligheid die we als team hadden. Ook Brad heeft wekenlang een andere defensie voor zich gehad. Dat heeft altijd invloed op een keeper. Ik denk dat niemand in die periode constant is geweest, wat we een jaar eerder wel hadden."

Ook na de winterstop koos de trainer voor Jones en niet voor Kenneth Vermeer. "Dat deed ik omdat Brad het natuurlijk uitstekend had gedaan in het kampioensjaar en ik voelde ook dat Brad niet degene was die ervoor zorgde dat we zo wisselvallig waren. Het was meer het gehele team. Ik heb het vertrouwen naar Brad daarom uitgesproken om hem te laten staan", zegt hij tegen FOX Sports.

[poll=365]

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties