Koeman over Van Persie: ''In principe is hij nu niet in beeld''

Koeman over Van Persie: ''In principe is hij nu niet in beeld''

Robin van Persie gaf deze week aan nooit te willen bedanken voor het Nederlands elftal. De routinier, die in het verleden 102 keer in actie kwam in Oranje, speelde in augustus 2017 voor de laatste keer als international. De Feyenoorder is op dit moment geen optie voor bondscoach Ronald Koeman.

"In principe is hij bij mij nu niet in beeld", geeft de bondscoach aan op de persconferentie. "Ook vanwege het feit wat we allemaal hebben gezien. Door fysieke omstandigheden heeft hij weinig kunnen spelen, maar in die wedstrijden is hij wel heel belangrijk geweest. Dat is de kwaliteit van een speler."

"Als hij bewijst wat ik lees, dat hij met een voorbereiding van zes weken een bepaalde fitheid wil krijgen om dan veel wedstrijden te gaan spelen en het dan ook laat zien... Dan zeg ik niet dat ik hem nooit meer zal oproepen, maar dat zal moeilijk zijn", besluit de oud-trainer van Feyenoord.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties