Update | Zaakwaarnemer Basacikoglu bevestigt interesse

Update | Zaakwaarnemer Basacikoglu bevestigt interesse

Bilal Basacikoglu vertrekt deze zomer mogelijk bij Feyenoord. De buitenspeler van de Rotterdamse club staat in de belangstelling van Besiktas. Dit schrijft het Turkse Ajansspor. Basacikoglu's zaakwaarnemer zou de interesse zelfs al bevestigd hebben tegenover het Turkse medium.

De 23-jarige Basacikoglu wordt iedere transferperiode in verband gebracht met een club uit Turkije. De buitenspeler, die de afgelopen jaren actief was als speler van Jong Turkije, verlengde eind vorig seizoen zijn contract bij Feyenoord. Zijn huidige verbintenis bij de Rotterdamse club loopt door tot medio 2020.

Afgelopen winter was er al de nodige interesse in Basacikoglu, maar tot een transfer kwam het destijds niet. "We willen daar alleen maar over spreken als er een goed bod wordt gedaan. We denken niet aan huurconstructies", sprak technisch directeur Martin van Geel in januari.

Update zaterdag 18:56 | Bilal Basacikoglu staat open voor een vertrek bij Feyenoord deze zomer. Zaakwaarnemer Yalcin Zöhre heeft de interesse van ook bevestigd tegenover RTV Rijnmond. ''Eerst moeten buitenspelers die club verlaten. Besiktas wil dan anticiperen.''

Lees meer over
Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties