Feyenoord sluit seizoen voor het laatst af op Varkenoord

Feyenoord sluit seizoen voor het laatst af op Varkenoord

De selectie van Feyenoord heeft de laatste training van het seizoen afgewerkt op de velden van Varkenoord. Het team van hoofdcoach Giovanni van Bronckhorst kwam vandaag (woensdag) bovendien voor het laatst in actie op die locatie, want het komende seizoen wordt trainingscomplex 1908 in gebruik genomen.

De spelers en stafleden kregen afgelopen maandag al een rondleiding op de nieuwe thuisbasis, maar moeten nog even wachten tot het nieuwe trainingscomplex wordt opgeleverd. Mede om die reden werd nog een laatste keer op Varkenoord getraind.

Daar werkte de selectie met plezier een rustige training af. Voor de meesten was de afsluiting van de sessie het begin van de vakantie, maar sommigen mogen zich nog verheugen op (vriendschappelijke) interlands. Onder anderen Brad Jones, Karim El Ahmadi en Nicolai Jørgensen hebben zelfs nog uitzicht op WK-deelname.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties