Van Wolfswinkel over geruchten: ''Ik hoor het natuurlijk ook''

dinsdag 15 mei 2018 20:51 118.445 keer bekeken 598 reacties Pro Shots

Ricky van Wolfswinkel werd onlangs in verband gebracht met een mogelijke transfer naar Feyenoord. De spits zou gezien worden als opvolger van Nicolai Jørgensen wanneer de Deen komende zomer een transfer maakt.

Dinsdag, voorafgaand aan de wedstrijd Vitesse - FC Utrecht, nam Van Wolfswinkel afscheid van de supporters van Vitesse. "Mooi om interactie met de supporters te hebben, maar ik heb eerder gezegd dat het van mij niet had gehoeven", zegt hij. "Misschien ben ik hier volgende maand weer, bij wijze van spreken. Het is niet mijn intentie, maar je weet nooit hoe het loopt."

"Hij bedoelt in het shirt van Feyenoord", voegt Mario Been in bij FOX Sports. "Ik zeg niks, haha", aldus Van Wolfswinkel. "In Zwitserland hebben we geen radio en tv, haha. Natuurlijk, ik hoor het ook en ik krijg er ook vragen over maar wat jullie weten is ook het enige dat ik weet."

"Dat is ook de afspraak die ik heb gemaakt met mijn zaakwaarnemer. Ik hoef niet allemaal dingetjes te horen, maar alleen als het serieus is. Als Feyenoord echt geïnteresseerd is weten ze ons te vinden." Het contract van Van Wolfswinkel bij FC Basel loopt door tot medio 2020.

Gerelateerd nieuws
598 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 162 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66069 leden - Op dit moment zijn 477 mensen actief, waarvan 77 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved