Kritiek op Kuyt: ''Wat heeft Van Bronckhorst nou gedaan?''

dinsdag 15 mei 2018 08:30 113.465 keer bekeken 651 reacties Pro Shots

Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam vertelt in 'VI praat na' over de impact van het boek van Dirk Kuyt op de Rotterdamse club. Er heerst binnen de club nogal wat onbegrip over enkele uitspraken over de oud-aanvoerder van Feyenoord.

"Je bedoelt het Nieuwe Testament?,''grapt Krabbendam. ''Ik heb wat fragmenten gelezen en als je dat zo ziet, dan had Feyenoord Van Geel niet nodig, Van Bronckhorst niet nodig, de medische staf niet nodig, eigenlijk helemaal niemand nodig, want Dirk regelde het wel eventjes. Feyenoord bestond niet eens voordat Dirk kwam. Iedereen heeft het recht om een boek te schrijven, maar ik weet wel dat er in Rotterdam met gefronste wenkbrauwen op is gereageerd."

Dirk Kuyt gaat in het nieuwe seizoen aan de slag als trainer van Feyenoord O19. "Hij moet gaan samenwerken met de trainer Van Bronckhorst die hij heeft bekritiseerd. Wat heeft Van Bronckhorst nou gedaan? Hij heeft zijne koninklijke hoogheid op de bank gezet, terwijl hij als trainer gewoon bepaalt wat in zijn ogen de sterkste opstelling is. Misschien is Feyenoord juist wel kampioen geworden door die ingreep van Van Bronckhorst. We zullen het nooit weten." 

Gerelateerd nieuws
651 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 211 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66093 leden - Op dit moment zijn 1119 mensen actief, waarvan 232 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved