Laatste trainingsweek Feyenoord van start

Laatste trainingsweek Feyenoord van start

Feyenoord begint vandaag (maandag) aan de laatste trainingsweek van dit seizoen. De selectie meldt zich nog drie keer op het trainingsveld, waarna het seizoen 2017-2018 er voor de bekerwinnaar officieel op zit.

Zowel maandag, dinsdag als woensdag traint Feyenoord op Varkenoord vanaf 11:00 uur, vrij toegankelijk voor publiek. De training van woensdag is niet alleen de laatste van dit seizoen, maar ook de laatste op Varkenoord. Met ingang van komend seizoen verhuist de eerste selectie naar het fonkelnieuwe trainingscomplex 1908, dat momenteel op het voormalige terrein van RVV Hillesluis in aanbouw is.

Een aantal spelers komt eind deze maand nog wel in actie bij de afscheidswedstrijd van Dirk Kuyt op zondag 27 mei. Een team van Feyenoord neemt het die dag op tegen de ‘Vrienden van Dirk’, terwijl ook het Nederlands elftal met een uniek team vol (voormalige) topinternationals op het veld staat.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties