''We willen hier van niemand verliezen, zeker niet van Ajax''

''We willen hier van niemand verliezen, zeker niet van Ajax''

Feyenoord O19 speelde zaterdag 2-2 gelijk tegen Ajax O19. De Rotterdammers kwamen eerst op een 0-2 achterstand, maar knokten zich knap terug. Door het gelijkspel kroonde PSV O19 zich tot kampioen. Begin juni speelt het jeugdteam van Feyenoord tegen de Eindhovenaren in de finale van het bekertoernooi.

"We hebben karakter getoond en willen hier (op Varkenoord, red.) van niemand verliezen, zeker niet van Ajax", zegt Jordy Wehrmann tegenover Feyenoord TV. "Uiteindelijk komen we goed op 2-2. Iedereen is trots op elkaar en op het feit dat we hebben geknokt tot het einde."

"Dit was een grote wedstrijd, de bekerfinale tegen PSV is dat ook", vervolgt de aanvoerder. "In de grote wedstrijden laten we vaak zien dat we het aankunnen en dat we ons met iedereen kunnen meten. Soms zijn we nog wel beter. Dit gelijkspel is een mooie aanloop naar de wedstrijd tegen PSV, ja."

De speeldatum en het aanvangstijdstip van de bekerfinale, die op Varkenoord wordt gespeeld, volgen nog.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties