Intentieovereenkomst multisportclub Feyenoord ondertekend

vrijdag 11 mei 2018 12:49 46.555 keer bekeken 108 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord heeft een grote stap gezet naar de oprichting van multisportclub Feyenoord. Bestuurders van Forward Lease Rotterdam Basketbal, handbalvereniging HARO/Snelwiek, Hockeyclub Feijenoord en zaalvoetbalvereniging TPP Rotterdam tekenden vrijdagmiddag 11 mei een intentieovereenkomst die per 1 juli 2018 in zal gaan.

Middels het ondertekenen van deze intentieverklaring verenigen de clubs zich in multisportclub Feyenoord ‘in oprichting’. Feyenoord geeft de vier clubs een licentie van één seizoen voor het gebruik van naam en logo. In eerste instantie committeren zij zich aan het sociaal-maatschappelijk beleid dat onder de naam van Feyenoord met ingang van het seizoen 2018-2019 zal worden uitgevoerd.

Dat houdt in dat Feyenoord voor haar maatschappelijke activiteiten naast voetbal vanaf 1 juli 2018 ook de vier andere sporten in zal zetten. Het uiteindelijke doel is dat multisportclub Feyenoord zich naast de maatschappelijke activiteiten op drie andere pijlers gaat richten: het bedrijven van topsport, talentontwikkeling en het bevorderen van deelname aan breedtesport in Rotterdam-Zuid.

Algemeen directeur Jan de Jong is verheugd over de eerste formele stap op weg naar multisportclub Feyenoord: ‘Deze club is veel meer dan alleen een voetbalclub. De samenwerking die wij vandaag zijn aangegaan om van Feyenoord een multisportclub te maken, is daar het levende bewijs van. We zijn al jarenlang actief in Rotterdam-Zuid met onze maatschappelijke programma’s en we merken wat voor impact en kracht het Feyenoord-logo heeft op jongeren. Door dat logo over meerdere sportverenigingen uit te rollen, zorgen we ervoor dat Feyenoord nog toegankelijker wordt voor inwoners van Rotterdam-Zuid. Niet door alleen naar sport te kijken, maar juist ook door er zelf aan mee te doen.’

Bekijk in de videospeler interviews met Jan de Jong en Armand Salomon (projectmanager multisportclub Feyenoord), die een toelichting geven op de getekende intentieovereenkomst.

Gerelateerd nieuws
108 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 37 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66096 leden - Op dit moment zijn 972 mensen actief, waarvan 204 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved