Stem op het Feyenoord-doelpunt van het seizoen

Stem op het Feyenoord-doelpunt van het seizoen

Gerekend over alle competities (Eredivisie, Johan Cruijff Schaal, Champions League en KNVB Beker) maakte Feyenoord in het seizoen 2017-2018 totaal 99 goals. Twaalf daarvan zijn geselecteerd voor het doelpunt van het seizoen en alle supporters kunnen vanaf nu stemmen op hun persoonlijke favoriet.

De winnende van Jeremiah St. Juste in de Champions League tegen Napoli? De knal van grote afstand waarmee Tonny Vilhena de score opende op Het Kasteel? Het geniale stiftje van Nicolai Jørgensen in Groningen of toch een van de drie beauty’s van Robin van Persie?

Een greep uit de twaalf genomineerde goals, die allemaal voorbij komen in de videospeler. Welke goal vind jij de mooiste? Stemmen kan tot en met maandag 21 mei via www.feyenoord.nl/doelpuntvanhetseizoen en je maakt kans op de gesigneerde (gouden) aanvoerdersband, gedragen door Karim El Ahmadi tijdens de KNVB Bekerfinale.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties