Elia: ''Dat is logisch, want dat moest ik ook''

Elia: ''Dat is logisch, want dat moest ik ook''

Eljero Elia heeft momenteel weer zijn vorm te pakken. De oud-Feyenoorder is een van de smaakmakers van de Turkse Super Lig en is nu ook opgenomen in de voorselectie van het Nederlands Elftal. ''De Turkse competitie is me echt heel goed bevallen, heeft me positief verrast,'' zegt Elia.

Elia praat in gesprek met De Telegraaf ook over Feyenoord. De vraag is hoeveel invloed zijn vertrek heeft gehad op het slechte seizoen van de Rotterdammers. ''Daar kan ik niet goed over oordelen. Ik ben vooral trots dat we vorig jaar kampioen zijn geworden en dat ik daar een groot aandeel in mocht hebben.''

''De nieuwe jongens moeten, denk ik, wennen. Dat is logisch, want dat moest ik ook. In mijn eerste jaar pakten we de beker en het jaar daarna moest ik er staan. Dat lukte. Ook dit jaar won Feyenoord de beker, dus is het komend seizoen weer tijd voor het kampioenschap.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties