''Ik kies gewoon de beste en kijk niet naar leeftijd''

''Ik kies gewoon de beste en kijk niet naar leeftijd''

Eén van de grote vragen voor volgend seizoen is wie eerste doelman gaat worden bij Feyenoord. Kenneth Vermeer keert mogelijk terug van een verhuurperiode bij Club Brugge. Brad Jones staat nog één seizoen onder contract. De talentvolle Justin Bijlow klopt echter ook aan de deur.

Het is de vraag of Giovanni van Bronckhorst het aandurft met de 20-jarige Bijlow. ''Waarom niet?,'' zegt de trainer in gesprek met Voetbal International. ''Ik kies gewoon de beste en kijk niet naar leeftijd.'' De laatste wedstrijden van het seizoen kreeg Bijlow de kans zich van zijn beste kant te laten zien.

''De ambitie die Justin heeft, vind ik mooi. Hij doet daar alles aan, het is echt zijn droom", aldus Gio. Maar wanneer die uitkomt, volgend seizoen of het jaar erop, dat zullen we moeten zien. Maar Justin is een keeper met toekomst, een fantastische jongen en een echte prof, met heel veel talent in alle facetten van het keepen.''

[poll=365]

Lees meer over
Kenneth Vermeer Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties