''Ik zie hem er nog wel een jaar aan vastplakken''

''Ik zie hem er nog wel een jaar aan vastplakken''

Nu het seizoen voor Feyenoord is afgelopen is de grote vraag wat doet Robin van Persie. De aanvaller twijfelt over zijn toekomst als profvoetballer en komt snel met zijn beslissing. Wat denken oud-Feyenoorders De Wolf, Blinker en Jacobs? NU.nl vroeg naar hun mening.

John de Wolf: ''Ik zou het niet weten, maar ik hoop van harte dat hij doorgaat. Hij is nog steeds een genot om naar te kijken. De vraag is hoe fit hij nog is. Stoppen is stoppen. Dat is het enige wat ik hem wil meegeven.''

Regi Blinker: "Ik denk dat hij een goed gevoel heeft overgehouden aan de voorbije maanden, dus ik zie hem er nog wel een jaar aan vastplakken. De grote vraag is inderdaad wel hoe het staat met zijn fysieke gesteldheid. Daar bestaat twijfel over en we horen daar verder weinig van."

Rob Jacobs: "Ik denk dat hij wel doorgaat. Ik zou het ook ongelooflijk mooi vinden. Hij heeft nu de beker gewonnen, maar het zou ideaal zijn om met een kampioenschap afscheid te nemen. Daar moet hij voor gaan."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties