Feyenoord Onder 16 heer en meester in Utrecht

Feyenoord Onder 16 heer en meester in Utrecht

Waar Feyenoord Onder 16 anderhalve week geleden ondanks een goede wedstrijd thuis niet verder kwam dan 2-2 tegen FC Utrecht Onder 16, won het dinsdag wel in de uitwedstrijd. De talenten van Pieter Schrassert Bert waren heer en meester tegen de rode lantaarndrager en liepen uit naar een 0-4 zege.

'Het spelbeeld was exact hetzelfde als vorige week, alleen maakten we het nu wel af', zei Schrassert Bert. Onder 16 was tachtig minuten dominant tegen Utrecht, door veel energie in het spel te leggen. Toch kreeg de thuisploeg uit een counter de eerste grote kans van de wedstrijd. Doelman Rutger Bax voorkwam de openingstreffer met een knappe redding.

In de tweede gedeelte van de eerste helft werd het Rotterdamse overwicht omgezet in twee doelpunten. Deze kwamen beide van de voet van Mimeirhel Benita van Onder 15, die het op zijn heupen had in deze wedstrijd. Vooral zijn tweede goal was van grote schoonheid. Aimé Omgba stuurde hem de diepte in, waarna hij de twijfelende doelman verschalkte met een fraaie lob.

Ook na de pauze was Benita belangrijk. Dit keer bereidde hij knap de derde treffer voor door Stan Maas vrij te spelen. De aanvaller omspeelde de keeper voor de 0-3. Het slotakkoord was voor Omgba, die van de strafschopstip de eindstand van 0-4 op het bord zette.

FC Utrecht Onder 16 – Feyenoord Onder 16 0-4
Scoreverloop
26' 0-1 Benita
34' 0-2 Benita
56' 0-3 Maas
64' 0-4 Omgba (strafschop)

Opstelling Feyenoord Onder 16
Bax, Van der Sloot, Van der Lubbe, Van der Zeeuw, Esajas (50' Axt), Knoll (65' Zouan), Zitman, Omgba, Maas, Benita (60' Van Veldhoven), Raphaela.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties