'Gio' houdt rekening met WK: ''Daarom geen risico''

'Gio' houdt rekening met WK: ''Daarom geen risico''

In de laatste wedstrijd van het seizoen staat er voor Feyenoord niks meer op het spel. Voor Giovanni van Bronckhorst is het tegen sc Heerenveen daarom een extra uitdaging om zijn team op scherp te krijgen.

"Het is een lastige wedstrijd, de prijzen zijn al verdeeld dit jaar", aldus de trainer van Feyenoord in gesprek met FOX Sports. "Vandaag en vorige week zijn wedstrijden om de punten en niks meer, maar je wil het seizoen wel winnend afsluiten."

Voor dit duel heeft Van Bronckhorst voor enkele andere namen gekozen. Daarbij heeft hij rekening gehouden met het WK dat voor een aantal spelers voor de deur staat. "Jorgensen en El Ahmadi hadden allebei wat lichte klachten. Daarom neem ik net voor het WK geen risico met die twee." Tapia en Amrabat, twee WK-gangers die minder hebben gespeeld dit seizoen, krijgen juist wel de kans.

Ook Robin van Persie, van wie nog altijd niet duidelijk is of hij na dit seizoen stopt als profvoetballer, start niet. "Robin heeft deze week na Sparta nodig gehad om te herstellen. Hij zal vandaag wellicht nog minuten gaan maken."

Lees meer over
Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties