Gustafson: ''Overeen gekomen dat mijn toekomst elders ligt''

Gustafson: ''Overeen gekomen dat mijn toekomst elders ligt''

Simon Gustafson lijkt na zijn verhuurperiode aan Roda JC niet terug te keren naar Feyenoord. De middenvelder heeft nog een contract tot 2019, maar zal die periode dus waarschijnlijk niet uitzitten. Dat laat hij blijken in een interview met De Limburger.

"Om heel eerlijk te zijn niet, nee. Ik heb nog een contract voor een jaar bij Feyenoord, maar de club en ik zijn overeen gekomen dat mijn toekomst elders ligt." Bij welke club dat is, weet de middenvelder nog niet. "Daar wil ik nu niet op ingaan. Ik wil in ieder geval een plek waar mijn kwaliteiten het best tot zijn recht komen."

Gustafson vindt niet dat hij zich komend seizoen alsnog moet bewijzen in De Kuip. "Zo denk ik niet. Ik hoef niks aan iemand anders te bewijzen. Ik ben redelijk tevreden over hoe ik gepresteerd heb bij Roda. Maar ik stel ook hoge eisen aan mezelf. Sommigen zeggen heel overtuigd: ik ben de beste speler. Maar ik ben niet zo snel tevreden. Als ik een acht haal, wil ik de volgende wedstrijd een negen halen. Het moet altijd beter."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties