De Wolf over Ayoub: ''Daarin zal hij stappen moeten maken''

De Wolf over Ayoub: ''Daarin zal hij stappen moeten maken''

Feyenoord neemt het zondag in de laatste competitiewedstrijd van het seizoen op tegen sc Heerenveen. Ondanks dat de laatste wedstrijd nog gespeeld moet worden, is de club ook al bezig met het nieuwe seizoen. Enkele weken geleden maakte de club bekend dat Yassin Ayoub komende zomer de overstap maakt van FC Utrecht.

Volgens oud-profvoetballer Geert den Ouden is Ayoub een van de weinig Eredivisie-spelers die voor Feyenoord een versterking kan zijn. "Als Ayoub het niet gaan redden bij Feyenoord, wie moet er dan nog naar Feyenoord vanuit de Eredivisie? Ayoub is een van de beste voetballende middenvelders van de competitie, als hij het niet gaat redden..."

"Vorig jaar heeft Feyenoord Sofyan Amrabat gehaald, we hebben gezien hoe dat geeindigt is", stelt hij in FC Rijnmond. "Ayoub is een fantastische speler", voegt oud-Feyenoorder John de Wolf toe. "Echt box-to-box maar het aantal doelpunten dat hij maakt is veel te weinig. Daarin zal hij echt stappen moeten maken."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties