'Landzaat wil naar Feyenoord, maar mag niet'

vrijdag 4 mei 2018 01:19 143.780 keer bekeken 281 reacties Pro Shots

De naam van Denny Landzaat als opvolger van Jan Wouters in de technische staf zingt al een tijdje rond in de media, maar de voormalig Feyenoorder (2008-2010) blijkt nu ook daadwerkelijk eerste keus te zijn. Landzaat kan en wil per 1 juli in dienst van Feyenoord treden, maar AZ stelt dat Landzaat zijn contract bij de Alkmaarders al verlengd heeft en dus niet zomaar mag vertrekken. Landzaat en zijn zaakwaarnemer weten daar echter helemaal niets van. 

De technisch directeur van AZ, Max Huiberts, ziet dat anders. "Het contract van Denny is verlengd. Hij treedt toe tot de technische staf bij de selectie. Alles was al in kannen en kruiken, dacht ik."

Martin van Geel kent Landzaat nog van zijn periode als technisch directeur bij Willem II en Giovanni van Bronckhorst speelde nog samen met Landzaat bij Feyenoord. Beiden willen hem graag naar Feyenoord halen, aldus De Telegraaf. Landzaat zelf wil ook graag naar Feyenoord. Vanwege de goede relatie die Feyenoord heeft met Robert Eenhoorn, de algemeen directeur van AZ, is het nog maar de vraag of het uiterste redmiddel (een arbitragezaak) ingezet zal moeten worden om Denny Landzaat los te weken bij AZ.

Gerelateerd nieuws
281 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 113 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66096 leden - Op dit moment zijn 964 mensen actief, waarvan 214 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved