''Steeds als hij de kans krijgt maakt hij zulke domme fouten''

''Steeds als hij de kans krijgt maakt hij zulke domme fouten''

De kans bestaat dat de selectie van Feyenoord er volgend seizoen flink anders uitziet. Sterkhouders als Steven Berghuis en Nicolai Jorgensen maken mogelijk een transfer naar het buitenland. Vandaag kwam het bericht naar buiten dat Renato Tapia mogelijk naar Valencia kan vertrekken.

"Op vakantie ja", reageert René van der Gijp cynisch in het programma Voetbal Inside. De mannen aan tafel zijn het erover eens dat Tapia, die bij Feyenoord nog geen basisplaats heeft weten af te dwingen, die stap niet aankan. "Het lullig is: hij kan echt lekker voetballen af en toe, maar als hij een keer de kans krijgt maakt hij zulke domme fouten", aldus Johan Derksen.

Nicolai Jorgensen stond deze winter nog in de belangstelling van Newcastle, maar die transfer ketste op het laatst af. "Die had daar nul kans van slagen", aldus Van der Gijp. "Hij komt in alles tekort. Snelheid, handelingssnelheid, het gebruiken van zijn lichaam. Zijn lichaam gebruiken lukt tegen de voorstopper van Roda JC, maar in Engeland lopen er grotere jongens tegen je aan."

Lees meer over
Steven Berghuis Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties