''Gustafson heeft de creativiteit die Feyenoord niet had''

maandag 30 april 2018 11:52 102.035 keer bekeken 340 reacties Pro Shots

Wat gaat Feyenoord komende zomer doen met Simon Gustafson. De middenvelder werd dit seizoen verhuurd aan Roda JC en maakte daar negen doelpunten. Volgens oud-voetballer Mario Been beschikt de Zweed over creativiteit die de Rotterdammers momenteel niet beschikken.

"Wat gaat er met Gustafson gebeuren, is daar nog plek voor bij Feyenoord? Ik vind het een uitstekende speler. Maakt toch gewoon negen goals en geeft zeven assists voor Roda. Hij heeft de creativiteit die Feyenoord niet echt in de ploeg had. Maar goed, dat is een keuze geweest die Feyenoord gemaakt heeft."

"Volgend seizoen komt Ayoub, dan denk je: dan heb je Gustafson ook niet nodig. Toornstra is er ook nog. Dus al met al zal dat ook moeilijk worden." Mogelijk speelt de moeizame verstandhouding tussen Gustafson en Giovanni van Bronckhorst een rol. "Dat heb ik gehoord, ja."

"Gustafson speelde zijn beste wedstrijd toen bij Heerenveen-uit, die 2-5. Toen speelde hij geweldig. Daarna heeft hij heel weinig echte kansen gehad. Maar ik vond het een uitstekende speler. En wat hij bij Roda laat zien, hij maakt toch het verschil." Hij heeft nog een contract tot medio 2019 in De Kuip.

Gerelateerd nieuws
340 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 125 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72524 leden - Op dit moment zijn 674 mensen actief, waarvan 126 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved