Berghuis maakt indruk: ''Zou best een stap kunnen maken''

Berghuis maakt indruk: ''Zou best een stap kunnen maken''

Steven Berghuis werd zondagmiddag uitgeroepen tot Legioen-speler van het seizoen. De buitenspeler van Feyenoord, dit seizoen goed voor 21 goals en zeventien assists in alle competities, ontving de prijs na de gewonnen wedstrijd tegen Sparta Rotterdam (3-1).

Ook Ruud Gullit is onder de indruk van de Feyenoorder. "Hij heeft wel wat aparts, iets waardoor er iets gebeurt in een elftal. Toen Robin van Persie terugkeerde bij Feyenoord had Feyenoord twee van zulke spelers, daar is het team wel beter van geworden", stelt de oud-Feyenoorder in het Ziggo Sport-programma Rondo.

"Ja, hij is wel beter geworden", voegt Wim Kieft toe. "Het is moeilijk in te schatten waar hij nu staat. In Engeland is hij natuurlijk wel mislukt. Door het niveau maar ook het fysieke gedeelte, dat lag wat te hoog voor hem. Toch vind ik hem echt een goede speler. Het is kijken of hij nog een stap kan maken, het zou best kunnen."

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties