Van Bronckhorst: ''Dat geeft de doorslag in een titelrace''

Van Bronckhorst: ''Dat geeft de doorslag in een titelrace''

Giovanni van Bronckhorst heeft aangegeven tijdens de huldiging van de TOTO KNVB Beker volgend seizoen weer vol te gaan voor het kampioenschap. De trainer wil dit bereiken door een heel seizoen constant te blijven. Nederlagen tegen NAC Breda en VVV-Venlo mogen niet meer voorkomen.

''Ik weet hoe je titels moet winnen, al toen ik hier begon heb ik meteen de focus gelegd op de constantheid. Dat geeft de doorslag in een titelrace en daardoor werden wij vorig jaar kampioen: doordat we het meest constant waren,'' vertelt Van Bronckhorst in gesprek met Voetbal International.

''Je zag dat de laatste weken weer terugkeren in de ploeg. Het is niet voor niets dat we toen geen wedstrijd meer verloren, alleen is het ons niet gelukt dat een heel seizoen lang te kunnen opbrengen. Volgend jaar is dat dus de doelstelling: constant worden en blijven, dan speel je vanzelf om prijzen.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties