''Ik had het idee dat hij dat beu is, dat hij daar klaar mee is''

dinsdag 24 april 2018 09:00 115.180 keer bekeken 237 reacties Pro Shots

Feyenoord won zowel de Johan Cruijff schaal als de beker dit seizoen, maar kwam pijnlijk tekort in de competitie. Toch lijkt de grootste vraag of Robin van Persie nog een jaar aan zijn tijd bij Feyenoord gaat toevoegen. Analist Kenneth Perez van Fox Sports weet bijna zeker van niet nadat hij Van Persie na de bekerwinst hoorde praten. 

"Het ging me erom dat hij probeerde om de andere kant van het 'voetballer zijn' te belichten: dat is het verhaal van dat je heel veel geblesseerd bent, dat het heel veel moeite kost om te herstellen, dat het heel veel moeite kost om fit te worden en fit te blijven. Ik had het idee dat hij dat beu is, dat hij daar klaar mee is en daarom na dit seizoen gaat stoppen. Dat gevoel kreeg ik heel sterk."

"In eerste instantie sprak hij over voetbal als ongelofelijke liefhebber, maar ook over de donkere kant van het veel geblesseerd zijn.  Er is niks ergers voor een voetballer dan geblesseerd te zijn, dat wordt echt onderbelicht. Het publiek ziet natuurlijk alleen de mooie dingen op het veld: de spelers die moeten strijden en fit zijn, maar de andere kant is best wel kut."

Gerelateerd nieuws
237 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 61 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66098 leden - Op dit moment zijn 1054 mensen actief, waarvan 235 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved