Diks looft Van Persie: ''Denk niet dat hij gaat stoppen''

dinsdag 24 april 2018 05:41 64.645 keer bekeken 94 reacties Pro Shots

Robin van Persie was zondag één van de doelpuntenmakers in de gewonnen bekerfinale tegen AZ (3-0). De routinier is bijna iedere wedstrijd waarin hij in actie komt belangrijk voor Feyenoord. Het is echter nog de vraag of Van Persie ook volgend seizoen speler van Feyenoord is.

Kevin Diks hoopt dat Van Persie blijft. "Ik weet niet of het waar is dat hij misschien wil stoppen, maar ik zou het wel jammer vinden. Ik denk niet dat hij gaat stoppen hoor", zegt de verdediger, die de laatste weken veel complimenten ontvangt door zijn goede spel, tegen RTV Rijnmond.

"Voor mijn broer was Robin altijd zijn idool. We hadden het er nog over, dat ik nu met hem de beker win bij Feyenoord. Ook voor mij was hij een idool, ik keek veel naar hem. Het is mooi dat ik nu met hem mag spelen maar dat hoort ook bij voetbal. Op een gegeven moment ben je ook gewoon vrienden."

De verdediger, die wordt gehuurd van Fiorentina, won zondag voor de tweede keer de KNVB Beker. "Zulke dingen beleven is mooi. Als kleine jongen droomde ik daarvan", stelt Diks tegen Feyenoord TV. "Nu heb ik het mogen waarmaken. Nu wil ik gewoon prijzen blijven winnen, als het kan. Dat zou ook mooi zijn voor Feyenoord."

"Ik wil eigenlijk ook nog de titel winnen hier. We moeten nog even kijken wat volgend jaar gaat worden. Misschien blijf ik hier, misschien ga ik weer terug naar Fiorentina. Ik houd het lekker open." Het contract van Diks bij de Italiaanse club loopt door tot medio 2021.

Gerelateerd nieuws
94 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 33 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66864 leden - Op dit moment zijn 379 mensen actief, waarvan 148 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved