''Wie zou hier nou niet willen blijven?''

''Wie zou hier nou niet willen blijven?''

Kevin Diks speelde wederom een prima wedstrijd in de gewonnen bekerfinale tegen AZ. De verdediger begon moeizaam in Rotterdam, maar is de laatste weken een vaste basisspeler. Diks geeft aan te hopen ook volgend seizoen actief te zijn in De Kuip.

,,Wie zou hier nou niet willen blijven? Ik wil zoveel mogelijk spelen en me ontwikkelen, dat kan ik hier doen. Ik heb niet voor niets een vijfjarig contract getekend bij Fiorentina, als ik daar de kans zou krijgen is het ook goed. Maar voor mij zou het heel mooi zijn als ik me verder kan ontwikkelen bij Feyenoord. Dat is echter niet aan mij, maar aan de clubs.''

Kevin Diks is redelijk tevreden over het seizoen van Feyenoord. ''In de competitie waren we te wisselvallig, zeker in het begin. We hebben nu pas de goede lijn te pakken, dat is eigenlijk te laat voor Feyenoord. Maar met twee prijzen mogen we blij zijn,'' zegt de verdediger in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties