Van Bronckhorst: ''Dit zijn de mooiste momenten als coach''

Van Bronckhorst: ''Dit zijn de mooiste momenten als coach''

Giovanni van Bronckhorst is dolblij met de winst van de TOTO KNVB-beker. Na de 0-3 zege op AZ deelde hij complimenten uit aan zijn ploeg, die niet goed begon aan de wedstrijd. ''Topsport is op de juiste momenten het beste uit jezelf halen. Dat hebben we vandaag gedaan.''

"We begonnen vandaag heel onrustig, heel gespannen, heel nerveus,'' erkent Van Bronckhorst in gesprek met FOX Sports. ''Waarom dat was weet ik niet. Daarna herpakten we ons aardig en hebben we weinig kansen weggegeven. Ik moet mijn team grote complimenten geven, want ze hebben drie keer gescoord tegen AZ en keihard gevochten. Dan pak je de beker."

De trainer voegt weer een prijs toe. "Dit is waarvoor je trainer bent: het team klaarmaken en inspireren om prijzen te winnen. Dit is mijn vierde prijs in drie jaar. Fantastisch, dit zijn de mooiste momenten als coach", aldus Van Bronckhorst.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties