Bekerfinale live op Veronica en FOX Sports

Bekerfinale live op Veronica en FOX Sports

Ruim 17.000 seizoenkaarthouders zijn de gelukkige bezitters van een kaart voor de bekerfinale en zijn er vanavond dus bij in De Kuip. Dat betekent dat ook veel supporters er niet bij kunnen zijn en geen andere keus hebben de wedstrijd op een andere manier live te volgen.

FOX Sports
FOX Sports pakt groot uit rondom de 100ste editie van de KNVB Bekerfinale. Vanaf ‘De Tafel van Kees’ om 10:00 uur tot de live-uitzending vanuit De Kuip (16:00 uur) wordt met diverse (terugblikkende) items en programma’s afgeteld richting de aftrap.

Veronica
Ook supporters zonder FOX Sports-abonnement hoeven niks te missen van de bekerfinale. Veronica heeft namelijk ook de uitzendrechten voor de gouden editie tussen AZ en Feyenoord en is vanaf 17:30 uur live vanuit De Kuip.

Rijnmond
Om 15:00 uur gaat Radio Rijnmond Sport van start met een live-uitzending vanuit De Kuip. Vanaf 18:00 uur hoor je radiocommentatoren Sinclair Bischop en Dennis van Eersel met het enthousiaste radioverslag van AZ-Feyenoord. Bart Nolles is de presentator van Radio Rijnmond Sport.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties