''Het blijft een mislukt seizoen voor Feyenoord''

''Het blijft een mislukt seizoen voor Feyenoord''

Feyenoord kan het teleurstellende seizoen nog wat glans geven door zondag de bekerfinale te winnen van AZ. Maar wat als dat niet lukt? Is het dan einde oefening voor trainer Giovanni van Bronckhorst? John de Wolf en Arman Avsaroglu geloven daar niet in.

"Hij zit heel stevig in het zadel,'' zegt Feyenoord-watcher Avsaroglu in gesprek met de NOS. ''Hij heeft drie prijzen gewonnen met de club. Vanuit het bestuur is er geen reden om hem te laten gaan. De vraag is vooral: wat wil Van Bronckhorst zelf?''

"Hij zei van de week dat hij het nog naar zijn zin heeft,'' vult De Wolf aan. ''Als trainer ben je helemaal niet bezig met de toekomst. Als je de bekerfinale haalt, ben je alleen maar met die wedstrijd bezig. Het is toch weer een prijs."

Het seizoen van Feyenoord is volgens Avsaroglu mislukt. "Ze zouden meestrijden om de titel. Dat was de overtuiging. Een jaar na het kampioenschap zo ver achterstaan op PSV, dat is gewoon slecht. Als ze de beker winnen, blijft het een mislukt seizoen voor Feyenoord, maar wel een met twee prijzen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties