Vlaar: ''Daar ben ik me ook op aan het instellen''

Vlaar: ''Daar ben ik me ook op aan het instellen''

Feyenoord neemt het zondag op tegen AZ in De Kuip. Voor Ron Vlaar, die veel vertrouwen heeft in de Alkmaarders, is het een speciale wedstrijd. Hij treft zijn oude werkgever en verwacht dit weekend tegenover Nicolai Jørgensen te staan.

"Daar ben ik me ook op aan het instellen. Stel dat Robin in de basis staat, speelt hij waarschijnlijk achter Jørgensen. Dan kom je elkaar natuurlijk wel tegen. Ik vind het mooi dat Robin weer terug is in Nederland. Je zag bij zijn rentree tegen FC Utrecht hoe er op hem werd gereageerd. Hij betekent veel voor het Nederlandse voetbal en heeft uitzonderlijke kwaliteiten. Dat laat hij nog steeds zien in de weinige minuten die hij speelt. Er is tussen ons veel wederzijds respect."

Volgens Vlaar is het seizoen van AZ mislukt als ze zondag de beker niet winnen. "Zo sta ik er nu zeker in. We draaien zo'n goed seizoen en dat moeten we belonen met iets tastbaars. Dat moet de beker worden. Tegen Feyenoord, in De Kuip. Het is voor iedereen speciaal en voor mij natuurlijk helemaal. We spelen tegen mijn oude club en er zitten veel familieleden en vrienden op de tribune, onder wie mijn twee oudste kinderen," sluit de 33-jarige verdediger af in De Telegraaf.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties