Lof voor Vente: ''Het is wel een spitsje met potentie''

donderdag 19 april 2018 05:31 87.720 keer bekeken 206 reacties Pro Shots

Feyenoord beleefde een gemakkelijke avond in Tilburg door met 1-5 te winnen van Willem II. Het meest opvallende was dat de Rotterdammers die uitslag neerzetten met een handvol nieuwe namen in de basiself. Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam is daar echter niet verbaasd over. 

"Ze kunnen Amrabat opstellen, een Marokkaans international, Tapia, een Peruviaans international, wat jonge spelers krijgen de kans. Dan zie je dat het soort spelers dat weinig aan de beurt komt bij Feyenoord, wanneer die dan een keer de tijd krijgen om een wedstrijdje te spelen bij Feyenoord, dat ze dat dan graag doen en dat ze zich willen laten zien", zo vertelt hij aan Voetbal International. "Qua kwaliteit lever je dan vrij weinig in en dat je dan op die manier vrij gemakkelijk van Willem II wint. Maar de grootste spanning is er natuurlijk ook af." 

Tonny Vilhena speelde als beoogde basisspeler tijdens de bekerfinale gewoon de volle negentig minuten. "Die laat geen wedstrijd passeren: als hij de kans krijgt om te spelen, dan wil hij spelen. Hij is gretig en vandaag ook veruit de beste man op het veld. Hij pakt z'n doelpuntje nog mee om z'n eigen statistieken wat op te poetsen."

Ook Dylan Vente kan op lovende woorden rekenen. "Dat is een toch apart spitsje. Je ziet hem niet heel veel, maar hij maakt twee goals. Hij is beweeglijk, hij is aanspeelbaar. Hij mist natuurlijk nog wel wat fysieke kracht, maar in zijn manier van spelen is het wel een spitsje met potentie."

Gerelateerd nieuws
206 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 66 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73434 leden - Op dit moment zijn 180 mensen actief, waarvan 54 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved