Berghuis: ''Altijd als je op het veld staat wil je winnen''

dinsdag 17 april 2018 19:18 47.715 keer bekeken 90 reacties Pro Shots

Voor Feyenoord zich volledig kan richten op de bekerfinale moet de ploeg eerst nog op bezoek bij Willem II. Een verplicht nummertje, erkent Steven Berghuis in gesprek met RTV Rijnmond. "Maar hij is er, en dan gaan we hem spelen."

"Garanties heb je niet, maar als je wint van Willem II ga je met een lekkerder gevoel naar AZ. Altijd als je op het veld staat wil je winnen." Van Bronckhorst kondigde vandaag al aan enkele spelers te sparen voor zondag. Berghuis zelf weet al of hij tot deze namen behoort. "Maar ik weet niet of ik dat al mag verklappen. Ik wil hem sowieso graag spelen. Ik heb niet tegen de trainer gezegd dat ik geen risico wil lopen. Mij maakt het niet uit." 

Tegen FC Utrecht keek de rechtsbuiten vanwege een schorsing nog vanaf de tribune toe. Helemaal tevreden over het spel van zijn ploeg was hij niet. "Als we een paar keer de goede keuzes vooruit maakten, speelden we een veel makkelijkere wedstrijd. We speelden hem toch achteruit of maakten de verkeerde keuzes. Dat is voetbal: je moet in een split-second beslissen. Dat kon beter, maar we maakten wel drie geweldige goals."

De laatste tijd speelt de vraag op of Berghuis volgend seizoen nog steeds Feyenoorder is. "Dat is moeilijk aan te geven. Op dit moment speelt er niks, dus dan hoef ik er ook niet over na te denken." Wel heeft de clubtopscorer begin dit seizoen een contract voor meerdere seizoen getekend bij de club. "Op dat moment wou ik gewoon heel graag naar Feyenoord. Daar zijn we uitgekomen, daar ben ik nog steeds heel blij mee. De rest laat ik gewoon op me afkomen."

Gerelateerd nieuws
90 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 33 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74837 leden - Op dit moment zijn 493 mensen actief, waarvan 242 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved