'Gio' over eigen toekomst: ''Voor mij voelt het goed''

'Gio' over eigen toekomst: ''Voor mij voelt het goed''

Het is nog altijd de vraag of Giovanni van Bronckhorst volgend seizoen de trainer van Feyenoord blijft. Na slechte reeksen eerder dit seizoen kwam de trainer onder vuur te liggen, maar met de KNVB Beker pakt hij deze week wel mogelijk zijn vierde prijs in drie seizoenen. Op de persconferentie in aanloop naar Willem II - Feyenoord laat de oefenmeester zich uit over zijn toekomst.

"Ik heb het hier prima naar mijn zin. Voor mij voelt het goed, ik ben happy", citeert RTV Rijnmond wanneer Van Bronckhorst naar zijn toekomst gevraagd wordt. Deze week maakt hij kans zijn vierde prijs te pakken als trainer van de club. "Alles is in het doel van prijzen winnen, dat wil je elk jaar voelen. Dat is wat je wil voor de club."

Ook hoe de toekomst van een ander clubicoon, Robin van Persie, eruitziet, is nog niet duidelijk. Als het aan Van Bronckhorst ligt blijft de aanvaller bij de club. "Het is belangrijk hoe hij zich voelt. Ik sta er positief in, maar we gaan na de competitie bespreken of hij verder gaat."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties