Kein Geloel: ''Als we zondag maar 'helemaal niets' kunnen zingen''

dinsdag 17 april 2018 07:38 65.835 keer bekeken 183 reacties Pro Shots

Eindelijk krijgen we aankomende zondag weer een wedstrijd die er écht toe doet. Natuurlijk, het zeker stellen van plek 4 was ook best belangrijk, maar de bekerfinale is er eentje op het scherpst van de snede, erop of eronder. Het moet zondag gebeuren. Want eerlijk: hoe lekker zou het zijn als we zondagavond voor de derde seizoen op rij het ‘helemaal niets’ in kunnen zetten?

Met Willem II-uit als hinderlijke onderbreking, kunnen we niet om de bekerfinale heen. Is het seizoen ermee gered? Qua prijzenkast wel, maar dat moet er niet voor zorgen dat de discussie van een verder toch bar en boos seizoen verstomt. De beker is een dikke pleister op de wond, maar geen zaligmakende trofee.

Verder blikken Johan, Rob en Wesley (die vorige week een omhaal voor Jørgensen voorspelde) in een nieuwe Kein Geloel terug op de zege op Utrecht, met wederom een prachtige goal van Robin van Persie en een uitstekende Haps. De grote vraag: wie wordt zondag het kind van de rekening, nu Berghuis weer mee mag en gaat doen? Op weg naar weer een cup!

Gerelateerd nieuws
183 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 65 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75462 leden - Op dit moment zijn 950 mensen actief, waarvan 254 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved