Lof voor Van Persie: ''Het blijft een waanzinnige voetballer''

Lof voor Van Persie: ''Het blijft een waanzinnige voetballer''

AZ en Feyenoord strijden aanstaande zondag om de KNVB Beker. De nummer drie en nummer vier van de Eredivisie lijken aan elkaar gewaagd en de mannen aan tafel bij Voetbal Inside zijn het dan ook niet eens over wie de wedstrijd gaat winnen.

"Feyenoord is thuis favoriet", zegt René van der Gijp. "Ze moeten proberen hetzelfde neer te zetten als PSV thuis tegen Ajax: vanaf de eerste minuut geen moment het idee geven dat ze die beker mee naar Alkmaar kunnen nemen. Dan krijg je het publiek erachter." Johan Derksen is het daar niet mee eens: "AZ heeft leuke spelers en jongens die een wedstrijd willen beslissen. Dat heeft Feyenoord niet."

Te gast is Valentijn Driessen, die het met die laatste opmerking van Derksen niet eens is: Feyenoord heeft Robin van Persie. "Zes goals in zeven wedstrijden, en dan heeft hij nog niet eens alles meegedaan. Dat is ongelofelijk", aldus de Telegraaf-journalist.

Dat hij volgend seizoen wel alles kan spelen, zit er volgens de mannen niet in. "Maar dat maakt niet uit. Zoals het nu gaat is het prima", aldus Driessen. "Die mafkees heeft in z'n eentje Manchester United kampioen gemaakt. Het is nu nog zestig procent van toen, maar dat is helemaal niet erg. Af en toe zie je daar nog wat van. Het blijft een waanzinnige voetballer", vult Van der Gijp hem aan.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties