Lof voor Van Persie: ''Het blijft een waanzinnige voetballer''

maandag 16 april 2018 21:55 80.835 keer bekeken 181 reacties Pro Shots

AZ en Feyenoord strijden aanstaande zondag om de KNVB Beker. De nummer drie en nummer vier van de Eredivisie lijken aan elkaar gewaagd en de mannen aan tafel bij Voetbal Inside zijn het dan ook niet eens over wie de wedstrijd gaat winnen.

"Feyenoord is thuis favoriet", zegt René van der Gijp. "Ze moeten proberen hetzelfde neer te zetten als PSV thuis tegen Ajax: vanaf de eerste minuut geen moment het idee geven dat ze die beker mee naar Alkmaar kunnen nemen. Dan krijg je het publiek erachter." Johan Derksen is het daar niet mee eens: "AZ heeft leuke spelers en jongens die een wedstrijd willen beslissen. Dat heeft Feyenoord niet."

Te gast is Valentijn Driessen, die het met die laatste opmerking van Derksen niet eens is: Feyenoord heeft Robin van Persie. "Zes goals in zeven wedstrijden, en dan heeft hij nog niet eens alles meegedaan. Dat is ongelofelijk", aldus de Telegraaf-journalist. 

Dat hij volgend seizoen wel alles kan spelen, zit er volgens de mannen niet in. "Maar dat maakt niet uit. Zoals het nu gaat is het prima", aldus Driessen. "Die mafkees heeft in z'n eentje Manchester United kampioen gemaakt. Het is nu nog zestig procent van toen, maar dat is helemaal niet erg. Af en toe zie je daar nog wat van. Het blijft een waanzinnige voetballer", vult Van der Gijp hem aan. 

Gerelateerd nieuws
181 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 47 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66871 leden - Op dit moment zijn 478 mensen actief, waarvan 167 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved