Bekerfinale AZ - Feyenoord uitverkocht

maandag 16 april 2018 21:22 53.060 keer bekeken 90 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

De bekerfinale van aanstaande zondag is uitverkocht voor Feyenoord-supporters. De laatste van de 3.469 extra beschikbaar gekomen kaarten werden maandagavond verkocht aan seizoenkaarthouders op de wachtlijst.

Inclusief de extra verkochte kaarten zijn er zo’n 17.000 seizoenkaarthouders zeker van hun plek bij de bekerfinale in De Kuip. Een belangrijke steun voor het team van trainer Giovanni van Bronckhorst, dat zondag op jacht gaat naar de vierde prijs in drie seizoenen. De eindstrijd tussen AZ en Feyenoord begint om 18:00 uur.

Zwarthandel
Feyenoord wijst alle supporters erop dat de club ten zeerste afraadt om - voor welke wedstrijd dan ook - kaarten buiten Feyenoord (of haar partners) om te kopen. Dit voorkomt teleurstellingen. Feyenoord kan geen enkele verantwoordelijkheid dragen als mensen door zwarthandel gedupeerd worden.

De KNVB en Feyenoord zullen controleren op (illegale) doorverkoop van kaarten voor de bekerfinale van zondag. De club benadrukt dat het niet is toegestaan om kaarten buiten de privésfeer om en voor commerciële doeleinden door te verkopen. Supporters die dat wel doen, riskeren een landelijk stadionverbod van 18 maanden inclusief een geldboete van maximaal € 450,-.

Gerelateerd nieuws
90 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 29 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66075 leden - Op dit moment zijn 1194 mensen actief, waarvan 245 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved