''Ik denk dat Feyenoord met veel anderen gaat spelen''

''Ik denk dat Feyenoord met veel anderen gaat spelen''

Bij Feyenoord kan de volledige focus nog altijd niet richting de bekerfinale. Woensdag spelen de Rotterdammers nog een midweeks Eredivisieduel, uit bij Willem II. De analisten van FOX Sports verwachten dat Giovanni van Bronckhorst in deze wedstrijd niet met zijn sterkste elf zal aantreden.

"Ik vind het eigenlijk best raar dat er nog een midweekse speelronde zit voor de bekerfinale", begon Arnold Bruggink tijdens de nabeschouwing van Feyenoord - FC Utrecht. "Ik denk dat Feyenoord nu met heel veel anderen gaat spelen. De wedstrijd komt er al heel snel achteraan. Als er iets gebeurt, heb je maar drie dagen om te herstellen."

"Van Bronckhorst gaat zeker inschatten wie fit is en wie niet", vult Ronald de Boer hem aan. "Wie pijntjes heeft, laat hij niet spelen." De voornaamste kandidaten hiervoor lijken voorhoedespelers. Robin van Persie speelde sinds zijn komst naar Feyenoord nog altijd geen volledige wedstrijd en kampte onlangs ook nog eens met blessure. Sam Larsson viel in de wedstrijd tegen FC Utrecht uit met hamstringklachten en Jean-Paul Boëtius moest dat duel wegens een heupblessure aan zich voorbij laten gaan.

[poll=362]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties