Van Daele: ''Verwacht dat Van Persie gewoon blijft''

zondag 15 april 2018 20:30 64.185 keer bekeken 154 reacties Pro Shots

Feyenoord en Robin van Persie gaan komende zomer met elkaar in gesprek over het volgende seizoen. De aanvaller gaf zondag aan erg gelukkig te zijn bij de Rotterdamse club. Toch komt de routinier lang niet elke week in actie. Volgens Joop van Daele moet Feyenoord geen afscheid nemen van Van Persie.

"Ik verwacht dat hij gewoon blijft", stelt de oud-Feyenoorder in FC Rijnmond. "Alleen de hoeveelheid wedstrijden die hij gaat spelen zal volgend seizoen beperkt blijven. Mochten we nog Europees voetbal gaan spelen, zullen we net zo'n programma als dit seizoen krijgen."

"Dat zijn dan zes wedstrijden voor de winterstop, het bekertoernooi komt daar nog bij. Nagenoeg elke week speel je dan dus een midweekse wedstrijd. Het gaat er dan om waar je Van Persie wil laten spelen. Ik neem aan dat we volgend jaar weer om het kampioenschap spelen en niet weer om plek vier. Dat is te min."

"Als hij er mee kan leven dat hij niet altijd speelt, zou ik hem er altijd bijhouden", voegt Ruud van Os, chef sport van de lokale omroep, toe. "Ook al kost hij een miljoen euro per jaar. Zijn rendement is gigantisch ook. We doen trouwens alsof er twijfel is over hem, maar volgens mij is die er niet. Alleen Van Persie denkt er misschien anders over."

Lees ook: Van Persie en Feyenoord in gesprek: ''Dat is van te voren afgesproken''

Gerelateerd nieuws
154 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 47 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66872 leden - Op dit moment zijn 441 mensen actief, waarvan 157 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved