Van Bronckhorst: ''Robin is een stuk verder dan vorige week''

Van Bronckhorst: ''Robin is een stuk verder dan vorige week''

Feyenoord treedt zondag met een aangepaste basisopstelling aan tegen FC Utrecht. Jens Toornstra vervangt de geschorste Steven Berghuis als rechtsbuiten, hierdoor start Robin van Persie op tien. Sam Larsson vervangt de geblesseerde Jean-Paul Boëtius.

"Ik denk dat Robin een stuk verder is dan vorige week", zegt trainer Giovanni van Bronckhorst tegen FOX Sports. "Ook door het wegvallen van Steven door een schorsing en de blessure van Jean-Paul denk ik dat dit de beste optie is. Robin is fitter dus we gaan kijken hoe het vandaag gaat met hem."

Volgende week speelt Feyenoord de bekerfinale tegen AZ, maar de trainer hoopt dat zijn team zich volledig kan focussen op de wedstrijd tegen FC Utrecht. "We hebben ook een groep die daar mee kan omgaan. We weten dat vandaag een belangrijke wedstrijd is om ons te kwalificeren voor Europees voetbal via de competitie, daar gaan we vandaag voor."

Lees meer over
Steven Berghuis Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties