Van Bronckhorst: ''Robin is een stuk verder dan vorige week''

zondag 15 april 2018 14:04 53.640 keer bekeken 22 reacties Pro Shots

Feyenoord treedt zondag met een aangepaste basisopstelling aan tegen FC Utrecht. Jens Toornstra vervangt de geschorste Steven Berghuis als rechtsbuiten, hierdoor start Robin van Persie op tien. Sam Larsson vervangt de geblesseerde Jean-Paul Boëtius.

"Ik denk dat Robin een stuk verder is dan vorige week", zegt trainer Giovanni van Bronckhorst tegen FOX Sports. "Ook door het wegvallen van Steven door een schorsing en de blessure van Jean-Paul denk ik dat dit de beste optie is. Robin is fitter dus we gaan kijken hoe het vandaag gaat met hem."

Volgende week speelt Feyenoord de bekerfinale tegen AZ, maar de trainer hoopt dat zijn team zich volledig kan focussen op de wedstrijd tegen FC Utrecht. "We hebben ook een groep die daar mee kan omgaan. We weten dat vandaag een belangrijke wedstrijd is om ons te kwalificeren voor Europees voetbal via de competitie, daar gaan we vandaag voor."

Gerelateerd nieuws
22 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 14 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73914 leden - Op dit moment zijn 696 mensen actief, waarvan 204 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved