''Ik weet niet of Feyenoord met me door wil''

''Ik weet niet of Feyenoord met me door wil''

Kevin Diks is tot het einde van het seizoen door Feyenoord van Fiorentina gehuurd. De verdediger heeft nog geen idee waar hij aankomend seizoen actief is. Van beide clubs heeft hij nog niks gehoord en hij hoopt de laatste weken nog een goede indruk achter te laten.

''Op dit moment weet ik echt nog niet waar ik volgend seizoen speel. Ik weet niet of Feyenoord met me door wil en ik weet niet wat Fiorentina van plan is. Als ik naar de clubs kijk, kom ik voor beide graag uit. Maar op mijn leeftijd is het vooral belangrijk dat ik veel wedstrijden speel. Voor mijzelf zal dat uiteindelijk de doorslag geven.''

De 21-jarige Diks speelt momenteel sterk en hoopt dit een goed vervolg te geven. ''Ik ben erop gebrand om nog een goede serie neer te zetten. Ik wil bij Feyenoord een goede indruk maken, maar houd er ook rekening mee dat Fiorentina me terughaalt. Ik heb nog een paar wedstrijden om te laten zien wat ik waard ben,'' zegt de verdediger in Hand in Hand magazine.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties