''Het maakt echt niet uit of het een Ayoub-show gaat worden''

vrijdag 13 april 2018 15:45 53.275 keer bekeken 77 reacties Pro Shots

Yassin Ayoub komt aanstaande zondag voor het laatst als tegenstander van Feyenoord naar De Kuip. De middenvelder van FC Utrecht is dan weer fit genoeg om te kunnen spelen. De vierde plaats op de ranglijst levert een rechtstreekse toegang tot de voorrondes van de Europa League op en met die vierde plaats wil Ayoub zijn tijd bij FC Utrecht afsluiten.

Honderd procent fit is hij nog niet, maar dat zou geen problemen op moeten leveren. "Ik heb de verantwoording genomen om op het veld te staan. Volgens mij is dat – met de adviezen van de doktoren en de fysiotherapeut – verstandig", zo vertelt Ayoub aan het Algemeen Dagblad.

In de heenwedstrijd nam Het Legioen al een voorschot op zijn komst en werd Ayoub luidkeels toegezongen vanuit het uitvak. De vraag is of De Kuip hem zondag net zo'n warm onthaal zal geven. "Dat is een goeie. Daar heb ik nog niet over nagedacht. Ik weet het echt niet. Ik zit er niet op te wachten, niet op te hopen, ofzo. Dat ze me gaan toezingen.''

''Het maakt echt niet uit of het een Yassin Ayoub-show gaat worden of niet. Het gaat erom dat FC Utrecht het hoogst haalbare heeft en dat is de Europa League. Wanneer ik met een goed gevoel naar Rotterdam-Zuid ga? Met dat ticket.'' Ayoub heeft in januari een contract voor vier jaar getekend bij Feyenoord en sluit komende zomer aan bij de selectie.

Gerelateerd nieuws
77 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 31 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66075 leden - Op dit moment zijn 1186 mensen actief, waarvan 235 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved