''Amrabat maakt een goede ontwikkeling door''

''Amrabat maakt een goede ontwikkeling door''

Sofyan Amrabat komt de laatste weken nauwelijks aan spelen toe bij Feyenoord. De middenvelder heeft te maken met Karim El Ahmadi en Tonny Vilhena als concurrenten. Giovanni van Bronckhorst is toch tevreden over zijn ontwikkeling dit seizoen.

''Hij is mij niet tegengevallen. Amrabat maakt een goede ontwikkeling door, maar heeft ook veel concurrentie. Is zijn eerste jaar en zijn toekomst ziet er goed uit,'' vertelt Van Bronckhorst, geciteerd door RTV Rijnmond. ''Nieuwe stap, nieuwe club, de druk is anders bij Feyenoord, maar ik ben blij met zijn ontwikkeling.''

De geluiden dat de middenvelder aankomende zomer wil vertrekken uit Rotterdam lijken dan ook niet te kloppen. Met een mogelijk vertrek van Tonny Vilhena uit De Kuip en Karim El Ahmadi die nog aast op een stap naar Dubai of Qatar lijken zijn kansen voor volgend seizoen alleen maar toe te nemen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties