Van Beek: ''Er zijn nog geen gesprekken met mij''

vrijdag 13 april 2018 13:30 42.870 keer bekeken 123 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft zich de afgelopen dagen opgeladen in Marbella voor de laatste wedstrijden van het seizoen. Sven van Beek vond het fijn om even weg te zijn en zich voor te bereiden op onder meer de bekerfinale tegen AZ. ''En om buiten het voetbal over andere dingen te praten en gezellig wat te drinken. Het is goed geweest als team.''

De ploeg van Giovanni van Bronckhorst draaide niet altijd even goed in de competitie. "We moeten niet te veel nadenken over wat er is gebeurd,'' zegt de verdediger in gesprek met RTV Rijnmond. ''We gaan nog een mooi blok tegemoet. Het is belangrijk dat duel eerst af te sluiten met drie punten. Dan kijken we verder. De vierde plaats is hartstikke belangrijk voor ons."

Van Beek heeft nog een contract tot 2019 in De Kuip. "Er zijn nog geen gesprekken met mij. Ik heb niets gehoord. Sta nog een jaar onder contract, we zien wel. Voor mij is het wel goed om hier veel wedstrijden te spelen. Ben er lang uit geweest, heb niet een vol seizoen mee kunnen doen, nu ben ik op de goede weg."

Gerelateerd nieuws
123 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 40 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 66871 leden - Op dit moment zijn 464 mensen actief, waarvan 172 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved